dimecres, 30 de juny del 2010

NAMASTÉ (que vol dir hola i adéu)





Estem aquí totes quatre a l'habitació 408 de la Mariona provant un teclat portàtil que s'enrotlla! El va comprar en una botiga de joguines i ha causat furor!
Estem molt bé, hem anat a un casament hindú i hem estat més protagonistes que els nuvis!! Clar, tan blanquetes i tan rossetes hem estat l'atracció del dia. Ha estat molt xulo, veure l'ambient i els vestits, i els colors, i el menjar, mmmmm spicy!
Hem conegut la Juliette!! Resulta que la pianista que ens acompanya a tots els assaigs i que actuarà al concert final és de Glasgow però té trets orientals. La seva mare és de les illes Maurici i el seu pare és francès. Em fa por la cara que posarà quan vegi els acompanyaments per gentilesa de la casa casio, jajajajaja!!!

Les Fernandes i Fernandez ens empudeguen amb insecticides detectables a 30 km. tot i que encara no hem vist cap mosquit, però clar no és estrany, han aniquilitat a tot el bestiari de la comarca. Per sort encara hem vist vaca i una cabra viva.

Hem anat al pont del suicidi, a Kemps corner, i jo mateixa, Mepi, m'he encomanat a Ganesha. Hem seguit els vilatants perquè "allí donde fueres haz lo que vieres".

Un petó, seguirem en contacte.

PD: Demà comencem i veurem el percal, ejem, ejem.....

1 comentari:

  1. Gemeta! quina ilu!!! semble un compte de viatges!!! pagaría per estar amb vosaltresss!, enrecordat de mi i portam una Ganesha, i tu també que diuen que porta molt bonar sort, jo vaig comprar un penjoll a Ibiza, pero está meessing!. Passat.ho de maravella i continua enviant les vostres cróniques!!!! aquí cada día ens lleven amb una nova noticia del Palau i el seu hotel.... molts petonets!

    ResponElimina