dimecres, 30 de juny del 2010

PRIMERS ASSAJOS



















Avui hem començat les classes amb les geishes Bai Avabai, son una monada, motivades, felices i disciplinades.

Hem fet un assaig amb el cor d'invidents, ha sigut tota una experiència molt interessant, i ens han obsequiat amb un concertet molt emotiu.



En general ha sigut fantàstic perquè tots els grups han millorat amb un assaig.

Hem passat algun malentès ja que per dir que "sí" mouen el cap de banda a banda, com quan un nen de la Cathédral va caure daltabaix de la tarima i la Mepi li va preguntar si estava bé, i el nen va moure el cap per dir que sí, però la Mepi va entendre que pse-pse, i va anar tota preocupada cap a ell. La Mepi sense entendre res i les catalanes rient, ja, ja, ja! Per acabar-ho d'amanir, li va demanar el to a la Gemma, que sap moltes coses però de música no tantes, i es va quedar amb cara de pànic buscant un sol al teclat!
La Glòria la va liar una mica en una explicació on volia parlar de boques al voltant del cinturó ("mouthes arround the belt"). Com que és molt aplicada li havia preguntat a una professora d'anglès com es deia el plural de boca ("mouth") però li va dir "mouse" que vol dir ratolí. En consequència va acabar parlant de ratolinets al voltant del cinturó ("mice arround the belt")i els pobres nens feien cara d'impressionats, que raros que son aquests catalans!.
De la Mariona de moment no hi ha anècdotes perquè els assaigs li van sortir rodons, però ha sigut la que s'ha estrenat en cagar fi!! jaja!!

La pianista acompanyant és molt maca i ho fa bé, també és directora.
Avui ens hem traslladat a l'hotel on estarem fins al final del viatge, estem de conya, habitació amb terrasseta, llit megagran, i ja hem estrenat la piscineta! al cap de poc ha caigut un xàfec de nassos, es que amb això dels monzons va plovent de tant en tant a sac i sense previ avís, però no hi ha inundacions ni res d'això, de moment...

El dia 5 tenim un sopar amb un actor de Bollywood i la Mariona ja està mirant quin vestit posar-se.

Hem vist el primer mosquit, però amb l'antimosquits pudent de les Fernandez i Fernandez ha palmat a l'acte.

To be continued....

"les nenes maques del dematí"

1 comentari:

  1. Quina il.lusió que fa veure-us treballar amb els cors... és emocionant. Després de tant de temps de preparació i veure la cosa ja en marxa: amb els Blinds, les Bai Abavai, les International...penjeu-ne aviat de la resta please de cors! Sana enveja! petons!

    ResponElimina