dissabte, 3 de juliol del 2010

10 HORES I 1/2 TANCADES A LA MMMF














Escrivim desde la zona de fumadors sense fumadors amb sofàs putamare del Malabar Hill Club, on ens reunim cada vespre, sopem el que podem, estripem, femt teràpia de riure, cantem baixant-de-la-font-del-gat i totes les tradicionals catalanes... serà que ja ens estem enyorant...? NOooooo!!! Que riem molt i ho passem molt bé! Fins i tot avui, que ha PLOGUT TOT LO DIE, I MOOOLT, passa una mica de fresqueta. El tràfic es posa més impossible encara quan plou: un trajecte de 5', avui ha durat més de mitja hora.

Per això, la Mepi avui s'ha quedat sitiada a la MMMF. Sort que la Juliette li ha cedit molt gentilment l'habitació, que s'ha convertit en el lloc de migdiada de totes ;p Nosaltres li corresponem amb el mateix carinyu amb capbussades a la piscina de l'hotel ;p

TALLER DE DIRECCIÓ CORAL (CONDUCTORS WORKSHOP)
Avui ens hem estrenat! Segons la Mariona, ha anat MOOOLT BÉ, i els alumnes han quedat molt contents. És començar de zero, però amb gent amb moltes ganes i molta il·lusió, fet que s'agraeix.
La Gemma ja s'ha atrevit a fer de figurant en el cor pilot i li hem sentit la veu. Segueix progressant adecuadament.
Esteve, i Glòria C., el profe de piano que vau auditar al gener diu que ha estat cantant MIIQUEELAAANGEEELOOO desde llavors al cotxe!! Us envia molts recors.

Demà coneixerem l'Alfred D'Souza a Stop-Gaps!

La Kamal ens ha batejat com les tres mosqueteres!

Segons Mahesh, quatre coses necessàries per conduïr a Mumbai:
- bona bocina
- bon fre
- bon seny
- i bona sort!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada