dijous, 22 de juliol del 2010

ULTIMS ASSAIGS ABANS DE L'ASSAIG GENERAL


Aquesta setmana és la última setmana d'assajos individualitzats amb cada cor i les directores estan en sprint final, repassant cançons, polint detalls, afinacions, lletra, pronunciació, ... Aquest diumenge ja tenim el primer assaig general per workshops, és a dir, tots els del mateix grup de les diferents escoles junts. Els hem organitzat l'assaig de manera que vénen només pel seu repertori, és a dir que no s'han d'esperar pel repertori dels altres grups. Per les directores serà un dia moooolt llarg, però pels nens durarà com un assaig normal, només que amb molts altres nens i nenes! Els més petitons, de 5 a 10 anys (aprox), son 120; els de 10 a 14 (aprox) són 100; i els de més de 14 són 120. Marcarem les mides de l'escenari en el gimnàs en el que tindrà lloc l'assaig general, pq. es facin la idea de com estaran col·locats realment, i les directores els distribuiran en files per cordes, i cada nen tindrà un codi a recordar: la seva posició en el concert final, és a dir, una lletra, un núm. de fila i un núm. de posició dins la fila. Aix, quins nervisss... quines ganes de sentir-los tots junts!!! I com diu alguna de les directores: ens queda resar a Shiva, Ganesh, Brhama, Buda i tots els Déus que coneguem per demanar-los ajuda, hahaha!

Avui la Buia s'ha ofert molt generosament a donar unes instruccions vocals al Kersi, un dels professors de piano de la MMMF, qui ja va contactar amb l'Esteve N. i la Glòria C. al gener (recordeu que l'Esteve li ensenyava a vocalitzar dient: Mii-quee-laan-gee-loooo...") Dons estava molt molt content i molt agraït.

La Mepi està del tot recuperada, està estupenda, i s'ha aprimat uns quilets. La resta no, no hi ha manera, hahaha! Però millor així. Qui està ara una mica febrosa és la Glòria, però ja s'està medicant seguint les indicacions d'un metge. Temem que la Juliette, la pianista acompanyant, està a punt de caure... i hem de cuidar-la perquè no es posi pitjor. Li aniria bé un dia de repòs... Fins i tot el pobre Mahesh està amb molta febre!! Ara hem de canviar el nostre secret... Però no patiu gens ni mica, que estem ben cuidades i amb servei mèdic a disposició. L'assegurança mèdica que vam contractar està donant bon servei i respòn immediatament.

A veure si demà veiem una mica el sol i podem moure'ns sense paraigües! Com estava avui el mar... unes onades....! Us confesso que em fa respecte travessar el Sealink en cotxe, un pot sobre el mar que estalvia una hora de tràfic. Però és molt segur, que no es preocupi ningú que les onades arriben a la meitat dels pilars.
Seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada