dijous, 8 de juliol del 2010

SWIMING IN THE RAIN

Mariona! on ets??? Tothom pregunta per tu! Que t'has quedat tancada a la terrassa de l'habitació de l'hotel? És que avui has fet campana i no has vingut a fer la classe de les Bai Abavai. Han preguntat per tu i s'han quedat compungidetes. L'assaig del B ha anat molt bé i hem introduit segones veus. La Mepi s'ha inspirat en el transit de Bombai per fer un escalfament.

Ai no! es veritat! si la Mariona ja està a Barcelona! però sense maleta perquè li han perdut a l'avió... Torna! t'enyorem!

Ara et farem una mica de dentetes:
Després de la llarga jornada d'avui hem decidit anar a fer un banyet a la piscina. Hem fet una sessió d'aquagim moooolt divertida fins que l'escàndol ha sigut massa considerable i els ulls del personal ens enfocaven directament. Llavors hem cantat un himne desafinat i els monzons ens han escoltat! ... swiiiimming in the raaaain...ens semblava estar vivint una autèntica escena de Bollywood!

2 comentaris:

  1. Quina enveja!!!! ala!! com una escena de Bollywood!! clar q... a una peli de Bollywood.. dubto que les actrius portin banyadors semblants a alguns que recordo.. ;p
    Així que les meves nenes Abavai han preguntat per mi.. que mones... Vull tornar!!! Quan miro el rellotge, sempre penso quina hora és a Bombai i a quina escola sou! Per cert Glòria.. com va anar amb els mini A?
    La tornada no se'm va fer gaire pesada; amb el Mahesh vaig fer "bones migues", fins i tot em va ensenyar un miss. que li havia enviat la seva nòvia!!! doneu-li records! i a l'avió vaig dormir gairebé tota l'estona.
    En fi, moooooolts petons a tots i a totes! ja us informaré quan i en quin estat rebo la maleta!! cuideu-vos i no deixeu d'empastifar-vos el cos amb l'anti-mosquits!!!

    ResponElimina
  2. Neeeeneeesss!!! 8 dies i vinc!! que m'hi voleu????

    ResponElimina