diumenge, 25 de juliol del 2010

ASSAIG GENERAL PER WORKSHOPS

Avui diumenge està tenint lloc el primer assaig general, per workshops. Han començat a les 8:30 del matí (un diumenge!) amb el grup dels més grans, de les diferents escoles, junts. Han rebut les indicacions sobre les posicions en el concert final (ubicació per veus i per files), i quan han acabat la seva part, aquests han pogut marxar i seguidament han arribat tots els participants del workshop dels mijtans, igual, i després de dinar hi han arribat tots els participants del workshop dels petits.

Estem molt agraïts a l'escola internat de Bai Avabai Petit Girls' Highschool per haver-nos facilitat les seves instal·lacions pels assajos generals, ja que no trobavem cap sala prou gran per encabir tots els nens. Aquesta escola ha estat implicadíssima en el projecte des de l'inici, molt col·laboradors, des de la directora fins a les professores. I axiò que estan d'examents!! Totes les nenes d'aquesta escola són un encant, disciplinades i amb bones veus. Un plaer treballar amb elles, diuen les directores de l'Escola Coral de l'Orfeó Català.

La Glòria ja està bé, ja no té febre, des d'ahir fa bona cara i va recuperant les forces. Com que l'assaig general està anant molt bé, ella també es sent millor. La satisfacció dels resultats després de tant treball recompensa.

Avui la víctima és la Gemma, que ha tornat a agafar febre, però ja es va trobant millor. Esperem que les altres no caiguin, que iniciem la 5a i última setmana, i ara queda el més bonic!

1 comentari:

  1. Quina experiència més maca!! I quina enveja... Buia, ja t'he vist en un parell de fotos!
    És un plaer llegir la feina que esteu fent i com estan responent els nens, quina sort per les dues parts! Segur que, de retruc, els alumnes de l'Escola Coral també en rebrem profit.
    Molta sort (i salut!!) per a aquesta última setmana!

    Quima (cantaire del Cor de Noies)

    ResponElimina