diumenge, 18 de juliol del 2010

JOY!!







Avui la Glòria s'ha omplert de goig i de joia! Hi ha dues alumnes procedents dels slams al cor 4 de la MMMF, és a dir, fent les partitures dels mitjans, i que fa temps que estan amb el cor de la Coomie Wadia i no sabien agafar el tò. Doncs avui, després d'alguns assajos en que la Glòria els ha parat atenció personal, l'han aconseguit agafar!! Han seguit la melodia correctament!! Hauríeu d'haver vist la cara de la Glòria!, i la cara de les dues nenes!! Estaven tant felices!!! Bieeen!! Objectiu aconseguit!!! Felicitats, Glòria!!!
Això ens porta a explicar-vos que la Coomie Wadia, que és tota una institució dins la MMMF, dirigint cors als seus 78 anys, respecta a les directores de l'Escola Coral, fins al punt de preguntar-los si crèien que un nen que no sap agafar el to pot aprendre i pot arribar a agafar-lo amb el temps. La Coomie era més de l'opinió de deixar aquests nens que participin al cor però "que no sigui gaire fort", i en canvi les directores creuen que si s'hi dedica uns minutets durant cada assaig i s'hi està a sobre, amb bones maneres, els nens aprenen a escoltar i poden arribar a afinar. I així s'ha confirmat!! Estem molt contentes.

La Buia s'ha recuperat molt de pressa del viatge i ja ha volgut assistir a assajos. Ha ajudat al piano i a les sopranos.

I la Rael ha començat a dirigir la cançó hindi! Encara no ha usat les mans per dirigir però sí que està començant a aplicar algunes tècniques del curs de direcció. Ja veieu que ha estat una tarda satisfactòria.

Bona nit i fins demà!

4 comentaris:

  1. Doncs ja hi sou totes! que bé. Quina gràcia veure la Buia ja en acció. Aquí m'he quedat pràcticament de guardia, he he he. Demà tením el primer concert de presentació de la gira, i divendres ja marxem cap a Alemanya.
    molts petons!
    Esteve

    ResponElimina
  2. Ole, ole Glòria!!! Que bé!!!
    Què tal és la cançó hindi?
    Petons!

    ResponElimina
  3. Es diu Aashiyan, no? (la cançó hindi)
    Jejejeje, és en plan moderneta? l'he buscat a l'Spotify.. jujuju!!!

    ResponElimina
  4. Sí, Mariona, és aquesta cançó! ja ens veus a totes cantant-la amb un Hindi excepcional!
    Glo

    ResponElimina