dijous, 29 de juliol del 2010

ASSAIG GENERAL I PREPARATIUS PEL CONCERT











La logística per organitzar els assajos generals, i en especial el concert, és força complicada, sobretot per la sala de concerts, ja que no disposa d'espais suficientment amplis ni adecuats perquè els 372 nens participants puguin descansar, menjar i veure, seure i preparar-se pel concert. Però amb la millor intenció ho estem intentant organitzar i planificar perquè tothom estigui el millor possible dins de les limitacions de l'espai.
Aquí veieu fotos de l'assaig general amb tots els tres workshops el divendres 30 de Juliol, en una escola força lluny del centre de Bombai, la Bai Avabai Petit Girls Highschool, a qui agraïm profundament la seva implicació i treball, i que ens hagin facilitat els espais i ajudat tant en la logística.
Com veieu, l'assaig al gimnàs de l'escola s'ha organitzat en quatre zones: a davant de tot, la directora amb els músics a banda i banda (pianista, percussió, violins, flauta, guitarra i chelo). A davant, la primera secció són 5 files de nens del workshop A. A darrera, 5 files dels nois i noies del workshop C. Al costat, a dalt l'escenari de la sala, 5 files doblades (10 files) amb els participants al workshop B.
La primera part ha estat per assajar les peces comunes, seguidament s'ha repassat el wk A amb els més petitons per tal de que poguéssin marxar, i després han assajat paral·lelament en dues sales els wk B i C. Els B estaven tant esgotats...! Però tots ho han fet MOLT BÉ.
Paral·lelament ens hem reunit amb els ajudants pel concert. Hem fet una llista amb tots els noms dels ajudants, els hem distribuït entre els wk A, B i C i els hem explicat com funcionarà.

Veurem si totes les nostres oracions als Déus de les diferents religions ens escolten per demà!

2 comentaris:

  1. Uàu!! ja m'agradaria a mi gaudir del concert final que, de ben segur, serà exitós. La vostra experiència i professionalitat ho avalen.
    Em conformo -tocant de peus a terra- en haver disfrutat del vostre bloc. Transmet molt bé la gran riquesa vivencial de l'experiència, tant a nivell musical com a nivell més humà, del quotidià. Que bonic també veure'n fotos, te'n fas més la idea. Fantàstica aventura la vostra!
    FELICITATS pel vostre projecte pedagògic i
    GRÀCIES per fer-nos-en partíceps a través d'aquest bloc.
    Que el concert sigui un gran èxit i un desig també de molta vida per a l'escola coral.
    Salutacions a totes-tots i una abraçada, Buia.
    Carme (mestra -no de música- "tocada" per la música)

    ResponElimina
  2. Com va anar el concert!!!!!???? Segur que va ser un èxit! S'ho van passar bé els nens? i vosaltres? hi havia molt de públic? A veure si feu un mini resum... em moro de ganes de saber com va anar!
    He estat tots aquests dies incomunicada, ni telf ni internet! Però he pensat molt amb vosaltres!
    Moooolts petons i fins aviat!!

    ResponElimina