dissabte, 10 de juliol del 2010

UNA MÉS


L'Elisenda Carrasco ja ha arribat, quasi bé directa desde Veneçuela, però ja té les piles carregades per donar classes demà matí. BENVINGUDA!! Veuràs que l'experiència és molt enriquidora i que els nens estan responent molt bé.

Amb tota la il·lusió, l'Elisenda ha aterrat a Mumbai sentint-se com a casa i ha demanat oli d'oliva per amanir l'arròs blanc. I nosaltres sorpreses de que el camber li digués que sí que en tenia. Ella es pensava que li havien anat a collir les olives per portar-les al molí, de tant que trigava, i finalment, oooohh, tres olivetes negres talladetes a rodanxetes. Elisenda, comença't a aconstumar a que els afirmacions aquí són relatives. :D
Ens farem un tip de riure, Elisenda!!!

Després de 15 dies a Mumbai hem decidit que tenim molt a aprendre dels Indis. Una d'elles, com suportar tot el que a nosaltres ens estressa i que ells porten amb tanta calma i naturalitat. Així que ens hem decidit a fer classes de ioga amb una professora que ens han recomanat, que ens instrueix a la mateixa habitació de l'hotel. Una mica apretadetes, però molt contentes i relaxades. Ooooommmm... vam sortir quasi levitant, i caminant ben dretes! Va ser molt interessant, sobretot els exercisis sobre diferents tipus de respiració.

MANIFESTACIÓ EN CONTRA DE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL
Entre els diaris digitals i el que ens expliquen amics i familiars ens anem posant al dia del que passa a casa nostra, i des d'aquí, encara que no hi podrem ser presents, donem suport a la manifestació del 10 de juliol.
Des de Mumbai, espliquem a totes les escoles on donem taller on és Catalunya, quina és la nostra llengua i els ensenyem cançons en català, que pronuncien molt bé! I en dinars i sopars sempre que surt el tema els expliquem la nostra visió personal de la situació de Catalunya envers Espanya. Hem de dir que la gran majoria de les persones amb qui ens hem relacionat conèixen el fet diferencial català i identifiquen Barcelona i Catalunya com a motor i capdavanter de l'economia i de la cultura.

EXPRIMINT ELS ASSAJOS

Ahir la Mepi va estar amb els grandullons de la Cathedral, que vénen a assajar a la MMMF i la deixen bastant eixordada, però ja els domina perquè cantin enlloc de cridar. Defineixen a "La Dama de Mallorca" com a "hot" (tia buena), ai, Mariona..., la Rael i la Gemma no es podien aguantar el riure pensant com seria que tu els dirigíssis l'assaig. ;p

La segona sessió del taller de direcció coral ha estat tot un èxit.

1 comentari: