dimecres, 21 de juliol del 2010

QUI ÉS QUI?


Avui ha esta plovent gairebé tot el dia. A la tarda a alguna l'ha enganxat de ple, amb un pam d'aigua que baixava pels carrers, arrossegant branquetes, i aguantant inútilment paraigues. La part positiva de la pluja és que l'aire es neteja i l'ambient es refresca. Però alerta! Que llavors arriben els refredats, amb els aires acondicionats... Ara que sembla que totes estem bé, ara la Juliette i el Mahesh no acaben d'estar fins... esperem que no sigui res i que els medicaments els ajudin a trobar-se millor aviat.

La Glòria ens ha ensenyat uns passos de jotes menorquines!! Thank you, teacher!! Ha estat molt divertit.

2 comentaris:

  1. OOOOOOHHHH!!
    Quin goig de peus!!!
    Tinc clars els de la Glo; els blancs del fons, no? Els altres blancs de la Mepi.. Els que queden.. buffff!!! que difícil!!! Jo diria que els que hi ha entre la Glo i la Mepi són els de la Buia (semblen més petitets..) a l'altre costat de la Glo la Gemma i els altres de l'Elisenda... Pot ser????
    I l'Albert? que no s'ha pintat les ungles dels peus? :D
    Cuideu-vos molt i vigileu amb els refredats!

    ResponElimina
  2. Jajahahaha!!! Casi casi! Molt bé, Mariona, t'has guanyat un palote! Efectivament, els blancs del fons són de la Glòria, i els altres blancs amb piguetes són els de la Mepi. Però entremig, a la part alta dreta de la foto, és l'Elisenda!! Increíble!, s'ha pintat les ungles per primer cop a la vida, haha! I a l'esquerra de la Glòria hi ha la Buia i de cara a la Glòria hi ha la Gemma. Tot això mentre vam encarregar el sopar i esperàvem mitja hora a que ens el servíssin ;p Ja saps, paciència i ... Ooooommm... relaaaaxxx...

    ResponElimina