divendres, 2 de juliol del 2010

BONES VIBRACIONS









Gràcies al viatge de prospecció estem traient molt de profit des dels primers assajos i volem donar les gràcies a l'Esteve, la Glòria C i la Gemma per la feinada que van fer, i encara que ara, Esteve i Glòria C., no hi pogueu ser, esperem fer-vos el màxim de partíceps d'aquesta experiència única que repercutirà en tota l'Escola Coral.

Avui hem fet el primer encontre amb la vaca sagrada. Anàvem molt preparades de que la senyora no és gaire afectuosa, però hem aconseguit que somrigués fins i tot tres o quatre vegades. Hem fet el primer assaig amb el seu Cor: la Glòria ha agafat les veus blanques, que els ha posat a ratlla, però amb un somriure, i la Mepi s'ha quedat amb els noiets, la mar de monos!, fins i tot alguns són universitaris; i la Mariona s'ha ofert molt gentilment a "repassar-los" les cançons el proper assaig.

Com sempre en tots els assajos després del "warm up" hem començat treballant amb la cançó catalana, que per cert ens hem quedat impressionades per la bona pronunciació que tenen alguns grups, deu ser per la riquesa fonètica de les llengües índies. A cada grup els hem explicat el que és el català, i on és Catalunya.

Oooh!!! que "so cute" són els blind! S'estan deixant anar molt i fins i tot els hem fet moure, agant-los, i ha estat molt emotiu.

Als més petitons la Mariona no els deixa ni respirar, amb els seus hips & hops dalcrozians, i els encanta muntar el cavall dels "dotze cavallers i camarades que van anar a Tremp a robar una dama" (Isabel). Lovely!

La Mepi torna bojos als nens buscant un mosquit que voleia i zzzzzumzzzzzumeja per la classe i salta pels caparrons dels alumnes, que al començament no saben si va en serio o els pren el pèl. El que no saben, pobrets, és que evidentment, com ja hem comentat anteriorment, les Fernández & Fernandes els han exterminat amb les seves pulseres pudentes, que la Kamal diu que fan olor d'espelma aromàtica.

ALUMNA DESTACADA
La més aplicada, però, és la catalana Gemma Nadal, que ja coneix totes les cançons i les practica al cotxe i a l'ascensor. I ja ha après on és sol. Progressa adequadament. :p

COMPROMISOS SOCIALS HIGH LEVEL

La Glòria s'ha llevat cagant fi gràcies al sopar d'ahir, i és que això de les autoritats no sempre es paeix bé. La situació era la següent: una taula gran amb els set savis i les tres formaletes, i al costat una tauleta de fireta de mig metre quadrat amb les Fernández & Fernandes, i la "chaaaaarming" amfitriona que els donava conversa inacable in English i els feia preguntes de culturilla del Trivial, així com:"quina era la reina d'Espanya que va viatjar a Bombay, no recordem a quin segle?" Qui sàpiga la resposta si us plau que ho posi als comentaris.

Però, el que va guanyar el Trivial, de golejada mundial, va ser, un èsser sobrenatural anomenat Eddie, que ha estat foniatre de cantants internacionals, like Victoria dels Àngels, Teresa Verganza, Alfredo Kraus i Jaume Aragall, per anomenar els més propers. Sabia més coses dels països catalans que totes quatre juntes, "amaaazing!!!" Mentre les Fernández acabàven la partida de Trivial, les formaletes gaudien d'una graaaaaan i excitaaaaant conversation sobre pianistes d'arreu del món que acceptarien o no participar al Sangat Festival d'aquest any. Esteve, t'ho vas perdre! Tot plegat molt parsi ;)

Ens va fer molta gràcia que la Juliette, la pianista acompanyant de Glasgow, conegui el concurs international Maria Canals, i va quedar corpresa al saber que es feia al Palau de la Música Catalana.

Fins la propera!

1 comentari:

  1. Estic "estupfacient"... i només porteu uns quants dies. Celebro que vagi tot tan i tan bé, que disfruteu treballant amb els nens, i sobretot, que hi hagi tan bona sintonia... sabeu que feu una mica d'enveja? sobretot quan tornem al Setmembre i tinguem "monotema" fins ves a saber quan, he he he. Fantàstic!!!!
    Això està bé, que feu país! ;)
    Sobre el que pregunteu sobre quina Reina de les Espanyes va viatjar a Bombay, suposo que la resposta és Pepe Reina, porter de la "roja" per a jugar un amistós contra la Índia (l'any no el sé). Això del Maria Canals li heu d'explicar al Jordi Vivancos, li farà il.lusió.

    Bé, petons, sort, bona feina i no trigueu a penjar més notícies, que m'he fet adicte del vostre fantàstic blog!

    ResponElimina